Slimme apparaten voor je smart home of smart office zijn vaak best prijzig. Door goed te letten op aanbiedingen of het aanschaffen van startpakketten, tweedehands artikelen of bundels kun je met een laag budget tóch aan de slag. Om het je makkelijk te maken hebben wij dit al voor je uitgezocht. De startpakketten onder aan de pagina worden handmatig verzameld.

Smart home aanbiedingen

Met onderstaand overzicht ben je op de hoogte van actuele aanbiedingen bij de bekende webshops van Nederland.

Smart home deals bij Coolblue

Hier vind je verschillende slimme apparaten die tijdelijk in prijs verlaagd zijn. Houd deze pagina dus goed in de gaten om de beste smart home deal te vinden.

Elektronica acties bij bol.com

Neem een kijkje bij de elektronica acties met hoge kortingen op slimme apparaten. Bol.com heeft de beste selectie voor jou.

Tweedehands smart home artikelen

Iedere bekende webshop heeft wel een outlet die tweedehands artikelen verkoopt. Dit zijn meestal artikelen die tijdens het transport beschadigd zijn of geretourneerd door de klant. Denk hierbij aan geopende verpakkingen of het vertonen van lichte gebruikerssporen.

Tweedekans smart home apparaten

Neem een kijk bij de tweedekans smart home apparaten van Coolblue voor nog meer voordeel.

Outlet Elektronica bij bol.com

Met een ruim aanbod aan tweedehands elektronica artikelen vind je al snel geschikte smart home apparaten.

Smart home startpakketten

Startpakketten zijn een slimme manier om te starten met een smart home of smart office. Door het bundelvoordeel bespaar je al geld en meestal heb je toch meerdere camera’s, sensoren of andere slimme apparaten nodig om het compleet te maken. Onderstaande startpakketten worden handmatig verzameld.