Je bekijkt nu Stoomstrijk robot Effie verwacht eind 2019
Stoomstrijk robot Effie verwacht eind 2019
  • Leestijd:2 minuten gelezen
  • Bericht reacties:2 reacties

Heb jij ook zo’n hekel aan strijken? Eindelijk is de oplossing ervoor bedacht. Effie kan tot 12 kledingstukken drogen, strijken en/of stomen. Het slimme apparaat op wielen is niet klein (80cm x 25cm x 128cm), maar je hoeft nergens meer naar om te kijken. Je hangt alle kledingstukken op verstelbare hangertjes en vult het water bij. Na drie minuten is het eerste kledingstuk gereed. Het duurt dus wel even en als je haast hebt kun je het beste een kledingstuk doen. Sokken en andere kleine kledingstukken kun je in een zak stoppen en worden met hete lucht gedroogd. Ook is het via een app op je smartphone aan te sturen en kun je de voortgang bijhouden.

Het ondersteunt katoen, zijde, viscoserayon, polyester en denim. Maar deze kun je het beste niet combineren. Effie bepaalt namelijk zelf wat de beste instelling is op basis van deze kledingstukken en het type. Ook kun je verschillende pods kopen om je kleiding lekker fris te laten ruiken. Heb je een belangrijke avond en wil je nog even snel je pak of jurk stomen dan is het zo gedaan met Effie. De makers van Effie verwachten het eind 2019 op de markt te brengen en geruchten zijn dat het niet goedkoop zal zijn. Bekijk alvast onderstaande video of schrijf je in om op de hoogte gehouden te worden.

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Dave

    Had me ingeschreven, maar is nooit op de markt gekomen. Op hun site staat dat ze zijn opgenomen bij een grote fabrikant. We wachten af.

  2. Jos

    Hier precies hetzelfde..
    Wacht al 4 jaar inmiddels

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.