Welke gebruikersprofielen zijn er?

Deze gebruikersprofielen zijn te verdelen in vier soorten gebruikers: mobiele, flexibele, kantoorgerichte en specialistische gebruikers. Bijna alle personen zijn in te delen aan de hand van deze gebruikersprofielen. Deze verschillende personen hebben eigen wensen en eigen eisen die meestal ook onder te brengen zijn in één van de onderstaande gebruikersprofielen. Enkele hebben echt een oplossing op maat nodig en kunnen zich niet vinden in één van deze gebruikersprofielen.

Mobiele gebruiker

Mobiel

Deze gebruiker werkt mobiel, waar en wanneer hij wilt. Ze werken bijvoorbeeld vanuit kantoor, thuis, vergaderruimtes, cafés of andere externe locaties. Verhoog hun productiviteit met de juiste technologie, cloudoplossingen en een draagbaar apparaat met 4G, dat eventueel zowel als smartphone als desktop gebruikt kan worden. Vergeet ook vooral niet een compacte bluetooth headset aan te bieden.

Flexibele gebruiker

Flexibel

Deze gebruiker werkt op kantoor vanuit flexibele werkplekken en vergaderruimtes. Ze willen naadloos overstappen van een bureau naar een vergaderruimte. Geef hen laptops of convertibles om te presenteren, delen en werken waar ze ook zijn. Zorg ook voor een dubbeloors headset geschikt voor bureautelefoons, smartphones en laptops. Hiermee kun je goede ruisonderdrukking toepassen.

Kantoorgerichte gebruiker

Kantoorgericht

Deze gebruiker werkt vanuit een vaste werkplek tijdens kantooruren. Creëer een ruimte waarin ze zich prettig voelen en efficiënt en ergonomisch werken. Voorzie in multitasking en zorg voor maximale productiviteit, zowel aan hun bureau als daarbuiten. Geef hen ook de vrijheid om mobiel te werken via laptops met dockingstations, maar vergeet vooral niet de ultrawide of dual beeldschermen en een ruisonderdrukkende headset geschikt voor bureautelefoons en laptops. 

Specialistische gebruiker

Specialist

Deze gebruiker stelt speciale eisen aan hard- en software op basis van grafische applicaties, randapparatuur of extreme omstandigheden. Vaak hebben specialisten in engineering, architectuur of grafisch ontwerp workstations nodig om productief te zijn en goed en snel werk te leveren. Zonder deze apparaten treden al snel systeemvertragingen op, waardoor ze nog langer moeten wachten en minder productief en / of creatief zijn.